Tienstra is actief als schoonmaakbedrijf

We hebben heel Noord-Nederland als werkgebied. Schoonmaken zit in ons bloed, al generaties lang.

01

Tienstra is een familiebedrijf

We hechten veel waarde aan goede en directe contacten met onze klanten.

02

Specialisten in huis

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud heeft Tienstra een aantal specialismen in huis, die samen vrijwel in geen enkel ander schoonmaakbedrijf gevonden worden. Zo hebben we vakmensen in dienst op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud.

03

Gemeenschappelijke en publieke ruimten

Schoonmaakonderhoud van gemeenschappelijke en publieke ruimten – van trappenhuizen tot winkelcentra – behoort tot de specialismen van het bedrijf.

04

Inboedels in- en uitruimen

Tienstra kan, indien nodig, ook inboedels in- en uitruimen en tijdelijk opslaan ten behoeve van schoonmaak- en andere werkzaamheden.

05

Vast personeel

Het is onze bedrijfsfilosofie dat we, waar mogelijk, met vast personeel werken. Onze mensen zijn vaak fulltime in dienst van het bedrijf. Dankzij deze aanpak beschikt Tienstra over ervaren personeel dat gewend is om zelf initiatief te nemen.

06

Altijd bereikbaar

Door de opzet van het bedrijf en de aard van de werkzaamheden is Tienstra altijd bereikbaar: Zeven dagen per week en 24 uur per dag. Al onze klanten kunnen hiervan profiteren.

07

Landelijk opererende opdrachtgevers

Door nauw met een aantal andere regionale bedrijven samen te werken kan Tienstra landelijk opererende opdrachtgevers, landelijke dekking voor hun schoonmaakwerk garanderen.

08

Moderne apparatuur

Tienstra werkt met moderne apparatuur die aan alle veiligheidseisen voldoet. Bij de keuze van schoonmaakmiddelen en andere producten letten we steeds op de effecten die deze stoffen op het milieu hebben.

09

Doen wat we zeggen

Ten slotte; We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

10