Schoonmaakbedrijf in Groningen

Een heldere kijk op de zaak is onze treffende slogan. We zijn als schoonmaakbedrijf in Groningen dan ook graag congruent en vonden dat we dat zelf ook moeten ambiëren in de uitstraling van ondermeer onze website zodat ook onze klanten weer een heldere kijk op zaken doen heeft met Tienstra Schoonmaakbedrijf. Hierbij is onze vertrouwde huisstijl geprolongeerd.

Overzicht

De website is clean; dat vonden we een passend trefwoord voor onze schoonmaakdiensten en helder; dat betekent vooral overzichtelijk in dit geval. Onze diensten zijn duidelijk en prominent geëtaleerd en je kunt gemakkelijk navigeren op zowel de computer, tablet als smartphone. Je kunt eenvoudig meer lezen over iedere specifieke schoonmaakdienst en op deze pagina’s ook ogenblikkelijk contact met ons opnemen zonder van het kastje naar de muur te worden gestuurd.

Leven

Middels deze website willen we de waarden van ons schoonmaakbedrijf in Groningen nog meer met onze volgers en klanten communiceren en laten zien waar we voor staan. Dat doen we middels een nieuwssectie waar we jullie op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen van ons bedrijf. Ook vind je de 10 van Tienstra prominent terug op onze website.

We zijn erg trots deze compleet vernieuwde website aan jullie te mogen presenteren en bedanken het team van 321Media voor de realisatie.