Professionele gevelreiniging en graffiti verwijdering door Tienstra Schoonmaakbedrijf

Modernste apparatuur

Tienstra beschikt over de modernste apparatuur om gevels en daken op milieuvriendelijke wijze schoon te maken en schoon te houden. Ook verwijderen we op een snelle en effectieve manier ontsierende graffiti van gevels en andere objecten waarna er antigraffiti-coating op kan worden aangebracht.

Impregneren

Eenmaal gereinigd is het belangrijk een buitengevel afdoende te impregneren. Zo kunt u voorkomen dat het schoonmaakwerk snel weel overgedaan moet worden. We gebruiken voor de gevelreiniging een reukvrij middel dat onschadelijk is voor het milieu. Onze impregneermiddelen zijn alkali- en UV-bestendig. De vloeistof verdwijnt volledig in de gevelonderhoud waardoor geen filmpje op het materiaal gevormd wordt of een bepaalde glans ontstaat. Onze impregneermiddelen hebben een lange levensduur omdat ze een chemische verbinding met de ondergrond aangaan.

Antigraffiticoating

Behalve verwijderen van graffiti verzorgt Tienstra ook het aanbrengen van antigraffiticoating. We voeren een complete lijn producten, geschikt voor vrijwel elke ondergrond. Dankzij deze beschermlaag is graffiti eenvoudig te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.